08-10-14

Zwerfvuilambassadeurs...

.
Ik kreeg een gaaf krantenartikeltje toegestuurd, waarvoor dank!
Sja, dat krijg je als je je bezig houdt met het opruimen van de rotzooi op straat.

Dit is het artikeltje: 


Henk! Ik vind het geweldig!!
Vooral doorgaan...
Ik doe mee!10 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Mooi om daar ambassadeur van te zijn...!
Mooie dag vandaag meissie.

Wim zei

Wij hebben gisteren nog zwerf-plastic uit het water gevist.
"Alle baten helpen en er was eens een mug en die piste in de zee"

gerdaYD zei

Wat een mooi woord in onze woordenschat er bij lieve Marlou, bovendien dekt het perfect de lading! Fantastisch dat er nog mensen zijn die ipv zwerfvuil te maken, datzelfde zwerfvuil uit de wereld helpen. Maar eigenlijk zou dat niet moeten hé, er schort heel veel aan de opvoeding als men zich zo weinig om het milieu bekommert...

Lutje zei

je bent goed bezig !
ik doe mee maar met mijn eigen spullen, als iedereen dat deed was het al proper

Jelle Droeviger zei

Mogelijk moeten we streven naar een corps milieu-politie. Dat schept banen, en die kunnen dan betaald worden uit de inkomsten van hoge boetes, laten we zeggen 100 euri per overtreding. En metéén afrekenen. Óf een week lang verplicht zwerfvuil opruimen, met een oranje hesje om, waarop de tekst: ik was een vervuiler.

Jelle Droeviger.

John zei

Mogguh Marlou,

Vaak denken we dat we alleen zijn in onze 'strijd' tegen afval, maar er zijn meer en meer mensen die zich er mee bezig houden.
Wat ik wel opvallend vind is hoe we hier alles laten slingeren, en kijk eens naar een stad als Islamabad. Daar is het gewoon schoon.

Doei

christiene zei

En zo word je bekend en herkend als het prikvrouwtje!
Marlou van de goede werken...en dat er meer mogen volgen....
liefs een groetje Christiene.

Anoniem zei

Hallo,
Je moet niet echt gek zijn om zwerfvuil op te ruimen. Meerdere mensen zouden dat moeten doen zelfs. Maar eigenlijk zou men het probleem moeten aanpakken bij de oorzaak zelf. Indien iedereen eens voor zijn eigen deur zou vegen, zou dat al een groot verschil maken. Ook vandaag alweer in het bos werden we geconfronteerd met allerlei rommel. Echt zonde!

Mirjam Kakelbont zei

Zwerfvuilambassadeur. Wat een prachtig woord voor een armetierig maar nobel klusje! Ik zeg: geef de man een onderscheiding. En jezelf ook eentje, Marloulou <3 Ook jij bent een nobel mens!
Liefs Kakelino xxx

די מריו zei

Ik ken mensen...uit een bepaald land.... ;-) En die vinden Nederland schoon. En denk ik, je kijkt niet goed. Ook Nederland is niet schoon. Helaas niet.

Love As Always
Di Mario