09-02-11

Gooische meiden

.

Als ik mijn slaapsituatie bespreek in de pauze van de koorrepetitie vertelt Wil, wat zij altijd doet, als ze de slaap niet kan vatten: ze stapt het bed uit en zet een kopje thee. Daarmee gaat ze naar de woonkamer en nestelt zich op de bank.
Van haar zoon heeft ze op DVD alle afleveringen van "Gooische Vrouwen" gekregen.
Daar gaat ze dan een aflevering van bekijken. Daarna duikt ze weer onder de wol en valt in geen tijd heerlijk in slaap.
Of ik die DVD's van haar wil lenen?
Nou... ja, doe maar. Ik heb er destijds helemaal niets van gezien, omdat ik dacht, dat zoiets niets voor mij was. Ook had ik niet zo'n zin om me langdurig vast te pinnen aan een serie.

's Middags brengt Wil de DVD's naar me toe en dezelfde nacht kijk ik naar aflevering nummer 1.
Dat ik het allemaal toen niet gezien heb! Heerlijk!!! Ik lig regelmatig in een deuk. Een geweldige serie: het is een grappig verhaal, er wordt heel leuk in geacteerd en het ziet er prima uit...enig!
Eén aflevering en dan duik ik weer mijn warme bedje in en wat denk je?
Als een marmot!



Die Wil... wat fijn, dat ik de DVD's van haar mag lenen. Ik lig niet meer te woelen en te malen midden in de nacht. Ben je belatafeld... ik ga eruit! Een koppie thee en op de bank onder een warme plaid met "Gooische Vrouwen".

Echt een aanrader...

.



12 opmerkingen:

Di Mario zei

Is het zo slaapverwekkend ;-)

Love As Always
Di Mario

klaproos zei

whaahhaha
jawel,
da's hardstikke leuk om te zien:-)

ik kom naast je zitten
bel je me:-)
dan ben ik er:-)

slaap lekker vandaag hé,
xxx

Marjolijn zei

Hoop dat je lekker geslapen hebt vannacht.
Eén uitzending zei je toch hé, geen drie...! Haha.
Fijne dag vandaag.

gerdaYD zei

Heb je zoveel last van slapeloosheid dan, lieve Marlou? Da's minder leuk! Maar gelukkig heb je nu dé remedie van je vriendin gekregen, *wink, big smile*. Hopelijk blijft het je helpen én heb je er nog lang plezier aan ook!
Bedankt voor je lieve fiestawens (al was het vooral siesta na het copieuze eten dat zussie ons voorschotelde hihi)en maak er nog een fijne dag van, helemaal uitgerust!

Redstar zei

Ik ken het niet. ALs ik niet kan slapen, wat overigens zelfden gebeurt, ga ik uit bed, en tuur een poosje over de polder.
Daarna val ik als een blok in slaap :D

Jelle Droeviger zei

Bij die Gooise vrouwen gebéúrt in elk geval nog wat om te lachen. Als je zo een serie hier op Terschelling zou maken, dan zou zelfs de DVD speler weigeren om de afleveringen af te spelen.

Het enige wat vrouwen hier in Midsland goed kunnen is breien en haken. En roddelen. Maar een goed gesprek, een beetje romantiek, of een fietsband plakken, ho maar...

Om in slááp van te vallen...

Jelle Droeviger.

yvette zei

superdepuuper

Fluitenkruid zei

Wat een grappige ontdekking, nou slaap ik meestal heerlijk maar ik ga 'm onthouden voor als ik een keertje wakker lig :-)

Annet zei

Ja eerst een uur niets aan je hoofd hebben of zo weinig mogelijk voor het slapengaan. Dat ging bij mij dus gister helemaal mis. Na de leuke voorstelling van Mylou Frencken ging ik voor het slapen m'n mails nog ophalen.....wat een sukkel ben ik...

Gooische Vrouwen zette ik ook laat in (vooroordelen) maar vond het fantastisch! Het zijn eigenlijk allemaal typetjes....

Heb daar erg om gelachen.....

Liefs van hier waar de vogels hun lenteliedje al zingen X

Leibele zei

Als ik de slaap niet kan vatten ga ik Mer uit, kleed me aan en ga m,n honden eerst eens uitlaten. Daarna een heerlijk stukje klassieke muziek en wanneer de wereld weer wakker wordt ga ik weer heerlijk onder de wol zonder wol.

Sjoerd zei

Kun je dat niet meteen doen, kopje thee mee naar bed en daar gooise vrouwen bekijken...

Han zei

Marlou het is niets voor mij maar ik kan je wel helpen, ik kan er een kopie van maken dan kan de andere weer terug naar Wil.